Kim Kardashian, 2016 silahlı soygun boyunca Paris duruşmasında duruyor, tecavüz edileceğini ve öldürüleceğini düşündüğünü söylüyor

amazing

New member
Paris – Kim Kardashian Salı günü tanık standını aldı. 2016 Silahlı Soygun Üzerindeki Duruşma Maskeli bir çetenin Fransız başkentini ziyaret ederken 10 milyon dolarlık mücevherle yapıldığı. Kardashian, çetenin bir üyesinin sadece bornozdayken onu ona çektiğini ifade etti.

Kardashian, “Bana tecavüz edeceği an olduğundan emindim.” Dedi. “Kesinlikle öleceğimi sanıyordum,” diye ekledi.

Reuters haber ajansına göre mahkemeye, “Kız kardeşimi düşündüm, içeri gireceğini ve o hafızayı sonsuza dek onun içinde bulduğumu ve o hafızayı sonsuza dek içinde tutacağını düşündüm.” Dedi.

Kardashian, soygunun otelde sabah 3 civarında gerçekleştiğini ifade etti. İnsanların merdivenlerden çıktığını ve daha sonra polis üniformaları giyen yatak odasına girdiğini duyduğunda uykuya dalmak üzere yatağındaydı.

Kardashian, süitine girdikten sonra maskeli hırsızların ona bir silah işaret ettiğini söyledi.

“O zaman beylerden birinin zorla 'Yüzük! Yüzük!' Dediğini duydum. İngilizcede, aksanla, işaret ediyor, Çift boşanma için yerleşti 2022'de.

Kardashian, “Yatağın sonundaydı, bu yüzden bacağımı tutuyor ve beni yatakta ona doğru çekiyor, böylece bornoz açıldı ve her şey ortaya çıkıyor.” Dedi. “Ve bana tecavüz edeceğini düşündüğüm andı. Ama beni bağladı ve bacaklarımı kapattı.”

Salı günkü ifadede Kardashian, sanıklardan birine mahkemede bir özür mektubu okuduktan sonra onu affettiğini söyledi.

Denemenin yapıldığı Merkez Paris Adliyesinde yoğun güvenlik ve kalabalık kontrol önlemleri vardı. Mahkeme, Kardashian'ın öğleden sonra görünümü öncesinde gazetecilerin ve kamu erişimine izin vermek için erken açıldı.

Dört korumalı tarafından kuşatılan Kardashian, arka girişin yanında adliyeye girdi. Taş basamaklarını monte ederken döndü, karanlık güneş gözlüklerini çıkardı ve toplanan hayran kalabalığına, meraklı yoldan geçenlere ve basın fotoğrafçılarına gülümsedi.

Siyah giyinmiş, saçları bir chignon içinde, ünlüye annesi Kris Jenner eşlik etti.

Kim Kardashian (Center), 13 Mayıs 2025'te Paris, Fransa'da bir çetenin milyonlarca dolarlık mücevher çaldığını gören 2016 soygununa tanıklık edeceği yargılama için Asya Mahkemesine geldi.

Thomas Samson/AFP/Getty

Fransa, mahkeme salonlarında nadiren kameralara izin verdiği için duruşma kamuya açık değil. Yargılamaya katılmak için yaklaşık 400 muhabir başvurdu, ancak mahkeme salonunda medya için sadece 40 yer tahsis edildi. Mahkeme salonunun içinden canlı bir şanzıman izlemek için 200 gazeteci için bir yan oda kuruldu.

Kardashian'ın avukatları ifade vermeye kararlı olduğunu söyledi Şahsen gece hakkında, Moda Haftası için Paris'teyken silah zoruyla bağlandığı ve soyulduğu iddia edildi. On kişi – dokuz erkek ve bir kadın – soygun ve Amerikan medya kişiliğine karşı kaçırma ve 2 Ekim 2016 gecesi kaldığı konutun konsiyerjine karşı suçlama.

Ünlü tavır almadan önce, uzun zamandır arkadaş döndürülmüş stilist Simone Harouche, Salı günü mahkemeye, Kardashian'ın paylaştıkları otel süitine saldırı sırasında hayatına yalvardığını duyduğunu söyledi.

“'Bebeklerim var ve yaşamam gerekiyor!' Harouche mahkemeye 'Her şeyi al' demeye devam etti. “Tecavüze uğradığından veya ihlal edildiğinden korktum. En kötüsünü düşündüm.”

Savcılar mahkemeye, polis memuru olarak giyinmiş çetenin sadece Kardashian'ın kaldığı “Adres yok” olarak bilinen lüks Suites oteline geldiğinde, konsiyerjin silah zoruyla, “rapçinin karısına”, o zaman kocasına bir referansa yönlendirmelerini istediler.

Röportajlarda ve ailesinin gerçeklik TV şovunda Kardashian, saldırı sırasında dehşete kapıldığını ve tecavüz edileceğini ve öldürüleceğini düşünerek açıkladı.

“Beni merdivenlerin üstündeki koridora sürüklediler, o zaman silahı gün gibi Clear gibi gördüm,” dedi gösterisinde “Kardashian'lara ayak uydurmak” ekledi: “Beni düşünmek beni çok üzüyor.”

Bazıları bisikletlerden kaçan soyguncular, şüphelilerin çoğu soygun zamanında 60'lı yaşlarında olduğu için “Büyükbaba Soyguncuları” olarak adlandırıldı.

Kaçtıklarında, ertesi sabah yerel bir sakini tarafından bulunan bir elmas ve platin haçı bıraktılar. Taşınmanın geri kalanı kurtarılmadı.

Sanıklardan ikisinin DNA'sı olay yerinde bulundu ve soygunda yer aldığını kabul ettiler. 69 yaşındaki Aomar Ait Khedache, soygunu beyan etmekle suçlanıyor. “Eski Ömer” olarak bilinen araştırmacılara, Kardashian'ın kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını, ancak bir garson arkadaşından Paris'te yemek yerken giydiği muhteşem mücevherleri duyduğunu söyledi.

Sanık Aomar Ait Khedache, 28 Nisan 2025'te Palais de Adalet Mahkemesi dışında Fransa, Paris'te görülüyor. 2016'da Paris Moda Haftası boyunca otel süitinde silah zoruyla düzenlenen Kim Kardashian'dan milyonlarca dolar değerinde mücevher çalmakla suçlanan yargılanan 10 kişiden biri.

Pierre Suu/Getty

Khedache, 2017 yılında Kardashian'a yazdı, gözaltındayken özür dilemek için, davadaki hakim Salı günü yaptığı açıklamada. Avukatları, deneyimin ne kadar travmatik olduğundan bahsettiğini duyduktan sonra yazdığını söyledi.

BBC News'e göre, “Size insanlara eylemlerimden nasıl pişman olduğumu ve ağladığını görmek için nasıl dokunduğumu söylemek istiyorum.” Dedi. “… Size, kocanıza, çocuklarınıza ve sizi sevenlere neden olduğum acı için üzgünüm.”

Burnunu silen Kardashian Khedache'ye bir yanıt olup olmadığı sorulduğunda, duygusal olduğunu ve çilenin hayatını değiştirdiğini söyledi. O da onu kaydetti savunuculuk çalışması Ceza adalet sisteminde.

BBC'ye göre, “Mektubu kesin olarak takdir ediyorum. Minnettarım, seni affediyorum” dedi. “Ama duyguları, duyguları ve travmayı ve hayatımın değişme şeklini değiştirmiyor.”

71 yaşındaki Yunis Abbas, çete için bir arama olarak davrandığını itiraf etti. 29 Nisan'da mahkemede, soygundaki rolü için “toplam pişmanlık” dile getirdi. Daha sonra, “Bir hanımın çantasını çaldığınızda onun için travmatik olabilir” dedi.

Savcılık için ifade veren bir polis memuru, mahkemeye Kardashian'ın soygunun hemen ardından “travmatize” göründüğünü söyledi.

Sanıkların bir kısmı için avukatlar, geçen ay Kardashian'ın şöhretinin davanın temellerinden uzaklaşacağı konusunda duruşma açıldığı için endişe duyduğunu ifade etti.

Khedache'yi temsil eden Chloe Arnoux, gazetecilere şunları söyledi: “Aslında, tüm sizi, gazetecileri görmekten çok endişeleniyor, çünkü davasına böyle ünlü bir kişi olmasaydı aynı şekilde muamele edilmeyeceğinden korkuyor.”

Kardashian'ın avukatı Michael Rhodes, Nisan ayında, gerçeklik TV yıldızı ve girişimcinin “ Fransız yargı sistemi için muazzam takdir ve hayranlık '' ve '' ve '' duruşmanın Fransız yasalarına ve davanın tüm partilerine göre düzenli bir şekilde ilerlemesini dilediğini söyledi.

İlişkili Yayın

bu rapora katkıda bulundu.

Daha

Elaine Cobbe

Elaine Cobbe, Paris merkezli bir Haberler muhabiridir. Cobbe, uluslararası etkinlikleri kapsayan 20 yıldan fazla deneyime sahip deneyimli bir gazeteci olan Haberler'in televizyonu, radyo ve dijital platformları için bildiriyor.