Komedyen Katt Williams sık sık Deniz Kuvvetleri eğitim kampını geçmekle övünüyor. Denizciler bununla ilgili hiçbir kayıtlarının olmadığını söylüyor.

amazing

New member
Los Angeles – Emmy ödüllü aktör ve ünlü stand-up komedyeni Katt Williams, yıllardır ABD Deniz Piyadeleri'ne genç yaşta katıldığını ve sıkı eğitimden başarıyla geçtiğini ancak amirleri onun böyle olduğunu anlayınca ordudan atıldığını iddia etti. reşit olmayan biri. Denizciler Haberler'e onun hakkında hiçbir kayıtlarının olmadığını söyledi.

Geçmişi en az 2016 yılına dayanan Williams, video bloglarında, stand-up rutinlerinde ve on milyonlarca insan tarafından izlenen ve duyulan röportajlarda kişisel biyografisinden bahsederken ABD Deniz Piyadeleri ile ilişkisi olduğunu iddia etti. Askerlik hizmetine dair iddiaları, eleştirmenlerce beğenilen şakalarından veya sahne ve sinema için yarattığı karakterlerden ziyade komediye doğru olan yolculuğunun bir parçası gibi görünüyor.

ABD Deniz Piyadeleri, Haberler'e, Williams'ın askerlik hizmetine girdiğine ya da Deniz Piyadeleri'nin askere alma eğitim kamplarına katıldığına dair hiçbir kaydın bulunmadığını söyledi.

Williams'ın yayıncısı Amy Sisoyev'e ve Yaratıcı Sanatçılar Ajansı'ndaki temsilcilerine çok sayıda e-posta ve telefon görüşmesi gönderildi, ancak neredeyse iki hafta boyunca hiçbir yanıt gelmedi.

Bu yılın başlarında Williams, ESPN'in “First Take” muhabiri Shannon Sharpe ile “Club Shay Shay” adlı podcast'inde yaklaşık 3 saatlik bir röportaj yaptı.Röportaj yayınlandığı an itibariyle YouTube'da 83 milyondan fazla izlendi ve YouTube tarihinde en çok izlenen röportaj oldu.

Eski bir Denver Bronco ve CBS Sports'un eski NFL analisti Sharpe, Williams'a Florida'da yetişmesini sordu.

“Deniz Piyadeleri'ne katılmaya çalışıyorum ama çok genç olduğum için beni kabul etmiyorlar ve onlara 16 yaşında olduğumu, ailemin taşınacağını ve kimliğimin olmadığını söyleyerek yalan söyledim. Ve böylece geliyorlar. [the Marines] Williams, “Bırakın temel eğitim kampına gideyim” dedi.

Katt Williams, 2017'de Los Angeles'ta bir film galasında.

Richard Shotwell/Invision/AP

Benzer şekilde, geçen yıl komedyen Marc Maron'un podcast'inde Williams şunları söyledi: “Sonra Deniz Piyadeleri'ne katılmaya çalışıyorum ve acemi kampına gidiyorum ve geçiyorum ve sonra çok genç olduğumu ortaya koyuyorlar ve bana veriyorlar küçük bir tören çünkü geçtim, biliyorsun oo-Rah

Şöyle ekledi: “16 yaşında bile değildim. 16 yaşında bile değildim. Zaten yanlış hesaplamıştım. Geri döndüğümde iyi olacağımı düşünmüştüm ama başaramamıştım. Temel eğitim kampı bittiğinde 16 yaşına girmiştim.”

“WTF” podcast'i yılda 55 milyondan fazla dinlenmeye sahip olan Maron, Williams'a temel eğitim kampını geçip geçmediğini ve törenini sordu.

Williams acemi eğitim kampını geçtiğini doğruladı ve şöyle dedi: “Geri döndüğünde herkes töreni yapacak ve benim muhtemelen hücreye atılmam ya da askeri mahkemeye falan çıkarılmam gerekiyordu, ama bana böyle davranmadılar. … Deniz Piyadeleri meselesine gelince, o reklamlar ne satıyorsa, o zamanlardaki reklamları hatırlarsınız… Bir çeteye katılmak istiyorsanız, katılacağınız çete Deniz Piyadeleri'ydi.”

Cumartesi günü Haberler, Los Angeles'taki Vulture Festivali'ne katıldı ve burada Williams'ın hayatı ve kariyeri hakkında Vulture yazarı ve “Good One: The Podcast About Jokes” programının sunucusu Jesse David Fox röportaj yaptı. Williams, gelecek yıl çok eyaletli “Dünyadaki Cennet” turunu başlatmaya hazırlanıyor.

Williams, Deniz Piyadeleri'ndeki iddia edilen kısa görevini tartışmazken, komedyen, Fox'un röportajlarda geçmiş ifadeleri hakkındaki sorusuna “Tanrıya şükür doğruyu söylüyorum” dedi.

Haberler, Williams'ın Deniz Piyadeleri'ne katıldığı iddiasıyla ilgili kayıtlar için Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası talebinde bulundu.

Deniz Piyadeleri yetkilileri, Williams'ın tam adını (Micah Sierra Williams) ve doğum tarihi ve sosyal güvenlik numarası gibi diğer tanımlayıcı bilgileri kullanarak Williams'a ait kayıtları aradı. Yetkililer, Haberler'e, resmi askeri personel dosyaları veri tabanının, Ulusal Arşivlerin Ulusal Personel Kayıtları Merkezi'nde bulunan 1960'lara dayandığını söyledi.

Haberler'in kamuya açık kayıt talebine yanıt olarak bir yetkili, “İnsan Gücü Yönetimi Performans Şubesi tarafından tutulan dosyaları aradık ancak Bay Williams'ın ABD Deniz Piyadeleri'nin bir üyesi veya eski üyesi olduğunu tespit edemedik” diye yazdı.

Deniz Piyadeleri yetkilileri Haberler'e, eğer Williams'ın hikayesi doğruysa, sahtekarlıkla reşit olmayan biri olarak askere yazılmış olsa bile askerlik hizmetine girişini, mezuniyetini ve terhis olduğunu gösteren kayıtların bulunacağını söyledi.

Asker kayıtlarını araştıran popüler bir sosyal medya sitesi olan “Guardians of Valor”u yöneten eski ordu Anthony Anderson, Haberler'e Williams'ın iddialarının “Denizci unvanını kazanmış insanların yüzüne atılmış bir tokat” olduğunu söyledi.

“Deniz Piyadeleri için eğitim kampı kolay bir iş değil. Kendinize Deniz Piyadesi demek için en az 13 haftalık temel eğitim kampından geçmeniz ve potayı başarıyla geçmeniz gerekiyor… İnsanlar eğitim kampında bu unvanı kazanmaya çalışırken öldüler Denizcilik'ten” dedi Anderson.

Williams'ın Marine eğitim kampından mezun olduğunu tam olarak ne zaman iddia etmeye başladığı belli olmasa da, Haberler'in bulabileceği en eski örnekler Williams'ın 2016'da aktör ve komedyen Kevin Hart'la yaşadığı kavgadan kaynaklanıyordu.

Uyuşturucu kullanımı iddialarına değinen ve Williams tarafından kaydedildiği anlaşılan videoda komedyen, “Deniz Piyadeleri'nden çıktığımdan beri yalnızca tek burun deliğinden nefes alabiliyorum” diyor.

Aynı yıl Williams tutuklandı ve suçlandı Daha önceki haberlere göre, Gainesville, Georgia'daki bir apartman kompleksinde 17 yaşındaki bir lise güreşçisiyle yaşanan kavga sonrasında düzensiz davranış ve darp suçlamasıyla suçlanmıştı. Williams suçsuz olduğunu iddia etti ve dava bu yılın başlarında yerel savcıların Williams'a karşı davayı düşürme kararı almasına kadar devam etti.

Tutuklanmasından kısa bir süre sonra Williams sahnede olay hakkında konuştu ve aslında genç tarafından boğulmadığını ve aslında Williams'ın kazanmasına izin verdiğini öne sürerek şunu ekledi: “Ölene kadar Semper Fi'yim, Marine Kolordu b—- 16 yaşında ana eğitim kampını geçtim.”

Williams'ın rutini, telif hakkı ihlali sorunları nedeniyle YouTube'dan kaldırıldı, ancak video, askeri bir haber ve kültür sitesi olan Military.com'un okuyucu forumunda hâlâ mevcut. Bir kullanıcı videoyu 2016 yılında web sitesinde yayınlamış ve şu soruyu sormuştu: “Katt Williams denizci mi?”

Daha

James La Porta

James LaPorta, Haberler Confirmed'e sahip bir doğrulama yapımcısıdır. Kendisi eski bir ABD Deniz Piyadesi ve Afganistan savaşı gazisi.