Minneapolis müzisyen annesi Soki, Ellie Goulding'in yardımıyla Tiktok'ta viral oluyor

amazing

New member
Anne Soki olarak da bilinen Annie Tammearu, Minneapolis'teki mütevazi dairesinde “Rivet Gun” şarkısını yarattığında, Grammy ödüllü pop yıldızı Ellie Goulding'in dikkat çekmesini beklemiyordu.

“Deli çünkü kız kardeşim ve ben her zaman müzik videolarını izlerdik,” dedi Anne Soki. Diyerek şöyle devam etti: “Sevdiği için çok sevdiği ve ona bir video yayınlamaya karar verdiğinden çok onur duyuyorum. Ve bu da vizyonumu anladığı anlamına geliyor, bu harika.”

21 yaşındaki şarkıyı bir aydan daha kısa bir süre önce sosyal medyada yayınladı, burada imzasız bir sanatçı olarak mütevazı bir hayran kitlesi geliştirdi-ancak “Rivet Gun” farklıydı.

“İlk kez bir şarkı yazdım, gibi tüm şarkı sözlerinin kusma gibi çıktığı gibi,” dedi.

Anne Soki bunu arkadaşlarına ve işbirlikçilerine götürdü.

“Jack Pfeffer, Elijah Herchert ve Mo Todd ile stüdyoya getirdim. Eljiah gitarı vokallerimin üzerine yeniden yazdı ve boş alanı çok gerekli hissettirdi.” Dedi.

Anne Soki

WCCO

Ne başardıklarından gurur duydu, bitmeden söndürdü.

“'Sadece bu Rivet Gun demosunu yayınlayayım.” Kötü fikir, ama aynı zamanda iyi bir fikir, “dedi.

İlk 30 saatte Tiktok'ta 100.000'den fazla paylaşıldı ve oradan büyüdü.

Şu anda Spotify'da 1,5 milyon akışı var ve anne Soki, kadrosunun Alicia Keys ve Machine and Audioslave'in kurucu ortağı Tom Morello'yu içeren bağımsız bir plak şirketi olan MOM + POP ile bir anlaşma imzaladı.

“İnsanları getirmek benim ve sanatım için en iyi şey gibiydi, çünkü bazen yardım istemelisin, bilirsiniz. Sanki her şeyi tek başıma yapamam” dedi.

Müzik ve yaşam için iyi bir ders.

“Hala benim gibi geliyor, bu harika, ama aynı zamanda bizim” dedi.

Anne Soki, bir albüm için tek ve ek şarkılar için bir müzik videosu üzerinde çalışıyor.

Haberler'ten daha fazlası

Derek James

Derek James Cumartesi ve Pazar akşamı haber yayınlarını demirler ve “The 4.” de hafta boyunca hikayelere katkıda bulunur.