Peder Tom Hanks'ın annesiyle çalkantılı çocukluğuna yeni anılarına tepkisi üzerine ea Hanks

amazing

New member
Gazeteci Ea Hanks, babası aktör Tom Hanks ve erkek kardeşi Colin Hanks'ın, çocukluğunu geç annesiyle detaylandıran derin kişisel yeni anıları olan “On: Aile Anı Anısı” nı ilk okuyanlar arasında olduğunu paylaştı.

“Babamın söylediği ilk şey, 'Bu, bu kadını sevmenin ve korkmanın ne olduğuna dair doğru bir tasvir.' Onu haklı bulduğumu bildiğimde, her şey aktı, “dedi Çarşamba günü” CBS Mornings “de bir görünüm sırasında.

Kitap, Hanks'ın Kaliforniya'dan Florida'ya Interstate 10 boyunca altı aylık yolculuğunu detaylandırdı ve bu sırada 2002'de ölen Susan Dillingham'ı daha iyi anlamaya çalıştı ve kendi zor çocukluğunu düşündü.

Hanks, “Ben sadece ölü, çılgın annesini anlamaya çalışan başka bir kızım,” dedi.

Hanks, büyürken bağımlılığı anlamak için bir dili olduğunu-annesinin evlerinde 12 adımlı programlara ev sahipliği yaptığını ancak akıl hastalığı için kelime bilgisinden yoksun olduğunu açıkladı.

Hanks, “Annem-Bağımlılık için dilim vardı çünkü evimizde 12 adımlı programlara ev sahipliği yapıyorduk ve annem sponserlerin bizimle kalacaktı. 8 yaşından itibaren bağımlılık hakkında bir dilim vardı, ancak akıl sağlığı için bir dil yoktu ve evde neyin yanlış olduğunu söyledi.” “Kitabın çoğu bu dili yaratmaya ve paylaşmaya çalışıyorum.”

Yazar, annesinin gerçekle “akışkan” ilişkisini, kitapta “annenin gerçekle ilişkisi akıcı olduğunu söyledi. Gerçek, akıl hastalığının et öğütücüsü aracılığıyla beslendi.”

Çocukluk evinde hem duygusal hem de fiziksel istismar detaylandırdı. Hanks, Kaliforniya'da 1980'lerin sonlarında, aile hukukunun bir çocuğun bir durumdan çıkarılabilmesi için tipik olarak fiziksel istismar kanıtı gerektirdiğini açıkladı.

“80'lerin sonlarında Kaliforniya'da aile hukuku bunun için yeterli alan değildi. O zamanlar, bir durumdan çekilmek için fiziksel istismar makbuzlarına sahip olmalısınız. Ve bir kez Rubicon'un Los Angeles'a taşındığımda olduğunu geçtikten sonra.” Dedi.

Hanks annesi hakkında ne öğrendim

Zor ilişkiye rağmen Hanks, annesini koruduğunu söyledi. Anı yazarken, annesinin şiirini onunla yeniden bağlantı kurmanın bir yolu olarak dahil etti.

Hanks, “O zamanlar, annem bu tutumu çok yakında meraya çıkaran bir safkan gibi yaptı ve babamın açıkladığım gibi bir sanatçı olarak şansını alamadı,” dedi Hanks. “Bence şiirini kitapta dahil etmeyi, ona bir sanatçı olarak ciddiye almanın ve onunla sohbet etmenin bir yolu. Ve bir ebeveyni gömen herkes iki yönlü bir konuşmanın aniden tek yönlü bir konuşma haline geldiğini biliyor.”

Şimdi anladığı gerçek hakkında sorulduğunda, Hanks, “Gerçek şu ki, annemin iyi günleri ve kötü günleri vardı. Ve iyi günleri deneyimlediğim için şanslıydım ve kötü günler tarafından şekillendirildim. Çocuk için aramızda olanları azaltmadığım anlamına geliyor. Ama daha eski hale geldikçe, daha fazla tuhaf oda ve kabul var.”

Anı ayrıca yer ve kimlik temalarını araştırıyor. Bir gazeteci başkalarıyla röportaj yapmaya alışkın olarak Hanks, “Stone-Soğuk yabancılarla konuşurken, 'Bana annenden bahset' 'ile başlayamazsın, ama' Bana nereden geldiğini söyle 'ile başlayabilirsiniz. Birisi memleketi hakkında konuşmak istiyorsa, bu en derin benliğine bir asansör. “

“Kimlik ve nereden geldiğin, tüm hikaye. Ben nereli olduğumun ürünü olduğumu öğrendim.”

“On: Bir Aile Anısı ve Açık Yol” şu anda mevcut.

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.