Rachel Brosnahan, “Superman” da Lois Lane'i oynayan ve yerel süper kahramanları vurgulayarak konuşuyor

amazing

New member
Yeni “Süpermen” filminde Lois Lane olarak rol alan Emmy ödüllü aktör Rachel Brosnahan, Lois Lane'in “Sahip olduğumu bilmediğim rüya” gibi ikonik bir karakterin ayakkabılarına adım atmayı çağırıyor.

Brosnahan, Margot Kidder'in orijinal Lois Lane'i tasvir etmesinin bir hayranı ve rol aldığı çağrıyı almaktan heyecan duydu.

Brosnahan, “Sevgi dolu fantezi, sevgi dolu sihir, filmler, kitaplar ve hikayeler büyüdüm.” Dedi. “Sizi sadece diğer dünyalara taşıdıklarını hissediyorum ve her zaman böyle bir şeyin parçası olmak istedim.”

Filmde gazeteci Lois Lane gizlice David Corenswet tarafından canlandırılan Clark Kent (Süpermen) ile çıkıyor.

Rol için hazırlanmak için Brosnahan, araştırmasının bir parçası olarak soruşturma muhabirleri ve gazetecilerle röportaj yaptı.

Brosnahan, “Lois, gazetecilikte etik hakkında çok güçlü inançları olan, kendi gazetecilik bütünlüğü ve sevdiği biri için bile uzlaşmak istemeyen biri.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bence ona Pulitzer Ödülü sahibi gazeteci unvanını kazanan şeyin bir parçası.”

Daha önce “Muhteşem Bayan Maisel” de rol alan Brosnahan, Lois Lane hakkında her zaman bir yanılgı olduğunu ve “sıkıntıda küçük hanım” olmadığını söyledi.

“Bunu, aktif olmayan ya da kendinize bakamayacağı anlamına geldiğimiz anlamına gelir ve bu asla filmlerin veya çizgi romanların herhangi bir yinelemesinde Lois Lane olmamıştır … Tamamen yetenekli biridir, kendi akıllarına ve içgüdüsüne güvenebilir, ancak bazen size yardımcı olacak birine ihtiyacınız var, ister süpermen ya da başka biri olsun ve bu sizi daha az güçlü veya daha az yetenekli hale getirmez.”

Brosnahan ayrıca Superman'ın insanlığının filmde nasıl tasvir edildiği hakkında “CBS Mornings” ile de konuştu.

“O (Süpermen) toplumda oynadığı rolle, insanlara yardım etmekte, insanlara yardım etmek için neler yapabileceği konusunda gurur duyuyor. Bu yüzden, insanların onu açtığı fikriyle biraz şaşkına döndü ve evet, bu filmde o tarafını görmeyi seviyorum – bu, yenilmez bir adam için her zaman mükemmel değil,” dedi.

Film ekranının ötesinde, basın turundayken başkalarına bir spot ışığı koyuyorlar.

“Filmin kendisi ile uyumlu hissetti ve yerdeki bazı yerel süper kahramanları tanıyabilmek için dünyayı seyahat ederken bir fırsatımız oldu. Manila ve Rio ve Londra, Los Angeles, New York'taki insanların bizimle paylaştığı organizasyonları paylaşıyoruz.”

“Süpermen” 11 Temmuz Cuma günü başlayan sinemalarda.

Kelsie Hoffman

Kelsie Hoffman, Haberler'un Büyüme ve Katılım Ekibi'nde bir itme ve platform editörüdür. Daha önce Hearst Television'ın Ulusal Masası ve Pennsylvania ve Virginia'da yerel bir TV muhabiri olarak çalıştı.